Loading

Precisiebeurs

precisiebeurs

Brabanthallen is de plek

De Brabanthallen worden in november weer ingericht door de precisiebeurs. Een eyecatcher stand op deze beurs en locatie, dan ben je bij ons aan het goede adres. Deze beurs wordt voor het grootste gedeelte voorzien van standaards standbouw. Door dan te kiezen voor eigen standbouw is het direct een echte opvallende stand! De wanden mogen op deze beurs niet hoger van 250 cm. Maar met houtbouw wanden van 250 cm hoogte die voorzien worden van mooie, opvallende, veelzeggende signing ontstaat er toch direct een goede stand. Deze wordt vervolgens ingericht naar wens met meubilair, tv scherm(en) en natuurlijk het product.

 

Dit is de precisiebeurs

De Precisiebeurs is al 23 jaar dé vakbeurs waar je de topspelers en oplossingen op het gebied van high en ultra precisie technologie ontmoet en ontdekt. Van je smartphone tot aan ruimtetelescopen, medische apparaten en chipmachines. Alle machines worden steeds snellere, slimmere én geavanceerder. Maar om dit te ontwikkelen, zijn complexe technologische oplossingen nodig. Waarbij steeds kleiner en nauwkeuriger meten, produceren en construeren natuurlijk essentieel is.Door kennis te delen en samen te werken, ook op internationaal niveau, verleg je letterlijk de grenzen van de technologie. Dat is waar de 23e editie van de Precisiebeurs om draait: grenzen verleggen door internationale samenwerking.

 

Brabanthallen met thema’s 

In de brabanthallen staat de top vanuit het bedrijfsleven, producenten, opleidingen, overheidsinstanties en wetenschap. Gedurende 2 dagen worden diverse oplossingen gepresenteerd in de volgende thema’s:

  • Mechatronic Engineering & Systems
  • Metrology
  • Vacuum & Clean
  • Micro Processing & Motion
  • Laser & Photonics
  • Production for high precision

 

Product verdient de aandacht

Bij deze beurs is het dan ook belangrijk om het product te integreren. Dit product kunnen bepaalde nieuwe software zijn, een product of technologie. Wij denken hierin graag mee want dit is voor ons altijd een leuke uitdaging. Een combinatie vinden tussen sfeer en beleving en de producten om zo een opvallende stand te creëren. Om op die manier een informele prettige sfeer te maken waarin je bezoekers makkelijk kunt aanspreken. Om op die manier je product te verkopen, promoten, uit te leggen. Dit kan zeker met een prachtige stand zoals in dit voorbeeld.

Ten slotte: interesse om meer van onze eyecatchers stands te zien, kijk eens in ons portfolio naar andere stands die wij hebben mogen realiseren. In diverse branches, met diverse soorten producten, verschillende soorten wensen en altijd een mooi eind resultaat.

 

 

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

  • Timezone: Europe/Helsinki
  • Date: nov 13 - 14 2024

Locatie

Brabanthallen
s'Hertogenbosch
  • 00

    dagen

  • 00

    uren

  • 00

    minuten

  • 00

    secondes