Loading

NVVB Congres

Oribi

"Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle goede zorgen rondom het congres. De stand was wederom een succes, we hebben enorm veel positieve reacties mogen ontvangen! Dus dank daarvoor. "

Het NVVB congres is de plek voor Oribi om op te vallen met de maatwerk beursstand en het geen wat ze daarop presenteren, demonstreren en laten zien.

Congres met beursstand

Dit congres bevat een aantal plenaire sprekers en een groot aantal workshops met elke dag twee workshoprondes. De onderwerpen zijn divers en hebben allemaal raakvlakken met Burgerzaken. Tijdens het congres is er een beursvloer met ruim 60 stands met onder andere enkele rijksinstellingen, bedrijven en opleidingsinstellingen die de deelnemers van uiteenlopende informatie voorzien.

Op deze beursvloer komt Oribi met zijn beurstand goed tot zijn recht. Ze hebben een prachtige plek van 15 meter lang waarop alle onderdelen op een mooie manier gepresenteerd kunnen worden.

Maatwerk beursstand

Vanuit de nieuwe wensen die er ieder jaar zijn kijken we naar de nodige ideeën en aanpassingen. De basis is de software die gepresenteerd wordt in deze beursstand. De software wordt gepresenteerd vanuit een computer. Maar moet dat met een scherm of meerdere schermen. Of juist vanaf een telefoon. En welke computers moeten met elkaar gekoppeld worden om het te laten werken. Ter conclusie al deze vragen dienen beantwoord te worden zodat we een goed ontwerp kunnen maken.

Dit ontwerp bestaat dan ook altijd uit veel wanden met schermen omdat dit gewoon nodig is! Maar deze wanden en schermen worden natuurlijk wel op een mooie en representatieve manier gerealiseerd. Dit gebeurd door warme kleuren die passen bij de huisstijl. Stijlvolle verlichting en natuurlijk de groendecoratie die niet mag ontbreken. Net als ieder jaar wordt deze toegevoegd bij Oribi. Om op die manier een mooie huiselijke sfeer te creëren.

Samenwerking op de beursvloer

Nadat de stand gebouwd is, komt de samenwerking om de hoek kijken. Want dan moet Oribi alles aansluiten en kijken of het werkt. Wat wij dan vervolgens weer netjes wegwerken omdat hangende kabels natuurlijk niet mogen. Zo wordt de stand uiteindelijk mooi en functionerend door een goede samenwerking.

Benieuw geworden naar ons? Lees hier waar we allemaal aan de slag mogen gaan.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

stand ontwerp

Jaarcongres

Pinkroccade
beursstand gebouwd door standbouwer

NVVB Congres

Oribi
fire safety & security event

Fire safety & security event

OSEC
aqua vakbeurs standbouw hoppenbrouwers

Aqua vakbeurs

Hoppenbrouwers