Loading

Jaarcongres

Pinkroccade

"Nogmaals super bedankt voor jullie harde werk, de stand was echt prachtig!"

Het NVVB congres is ook voor PinkRoccade de plek om op te vallen met een stand die onderscheidend is op de beursvloer van dit congres.

Congres met goed stand ontwerp

Dit congres bevat een aantal plenaire sprekers en een groot aantal workshops met elke dag twee workshoprondes. De onderwerpen zijn divers en hebben allemaal raakvlakken met Burgerzaken. Tijdens het congres is er een beursvloer met ruim 60 stands met onder andere enkele rijksinstellingen, bedrijven en opleidingsinstellingen die de deelnemers van uiteenlopende informatie voorzien.

Op deze beursvloer komt PinkRoccade met zijn beurstand goed tot zijn recht. Ze hebben een prachtige eiland stand die zij samen met enkele partners invullen. Bij deze eiland is een goed ontwerp dan ook belangrijk! Een goed stand ontwerp wat de bedrijven apart laat zien, maar waarbij ook een eenheid en rust aanwezig is.

Stand ontwerp

Dit stand ontwerp onderscheidt zich omdat PinkRoccade graag iets anders wil. Helemaal omdat er feest is vanwege het 10 jarige jubilieum. Ze willen dan ook echt opvallen. Dat doen ze natuurlijk al door het kleurgebruik en helemaal in combinatie met de led wall en de vele ballonnen die boven de stand hangen om het extra feestelijk te maken.

Signing in het stand ontwerp

Zodra de stand indeling goed gekeurd is vanuit de PinkRoccade is het tijd om te kijken naar de signing. Want deze maakt of breekt de stand. De juiste visuals, op de goede hoogte en de juiste plaats zorgt voor het complete plaatje. Vanuit ons en PinkRoccade is er dan ook veel over en weer gecommuniceerd over deze signing. Omdat dat dus zo belangrijk is. Helemaal bij een eiland stand waarin diverse bedrijven staan. Want je wil die eenheid maar je wil ook dat onderscheid. Dus dan is het belangrijk om te kijken hoe het er uit ziet als de signing de hoek om gaat. Of dat dan net een wit afwerkplintje de afscheiding vormt tussen de 2 bedrijven. Ieder detail telt en zeker ook bij deze stand.

Benieuw geworden naar ons? Lees hier over onze andere projecten

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

stand ontwerp

Jaarcongres

Pinkroccade
beursstand gebouwd door standbouwer

NVVB Congres

Oribi
fire safety & security event

Fire safety & security event

OSEC
aqua vakbeurs standbouw hoppenbrouwers

Aqua vakbeurs

Hoppenbrouwers